Boeken over leven na de dood

De dood is een onderwerp waar we allemaal mee te maken krijgen, maar waar weinig mensen graag over praten. Toch zijn er veel mensen die zich afvragen wat er gebeurt na de dood. Zijn we echt voor altijd weg, of is er meer? Er zijn veel boeken geschreven over leven na de dood, die proberen deze vragen te beantwoorden. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

De hemel is echt

Een van de meest bekende boeken over leven na de dood is ‘De hemel is echt’ van Todd Burpo. Dit boek vertelt het verhaal van zijn zoontje Colton, die tijdens een operatie een bijna-doodervaring had en daarna vertelde over zijn bezoek aan de hemel. Het boek is een bestseller en heeft veel mensen geholpen om hun angst voor de dood te overwinnen. ‘De hemel is echt’ is te koop bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Leven na dit leven

‘Leven na dit leven’ van Raymond A. Moody is een klassieker op het gebied van leven na de dood. Het boek beschrijft de ervaringen van mensen die klinisch dood waren en daarna weer tot leven kwamen. Moody interviewde meer dan honderd mensen en ontdekte dat veel van hen vergelijkbare ervaringen hadden, zoals het zien van een tunnel met licht aan het einde. Het boek is te koop bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

De reis van de ziel

‘De reis van de ziel’ van Michael Newton is een fascinerend boek over wat er gebeurt tussen levens in. Newton was een hypnotherapeut die ontdekte dat veel van zijn patiënten herinneringen hadden aan vorige levens en de periode tussen levens in. Het boek beschrijft deze ervaringen en geeft inzicht in hoe de ziel zich ontwikkelt. ‘De reis van de ziel’ is te koop bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

De tunnel en het licht

‘De tunnel en het licht’ van William J. Baldwin is een ander boek dat gebaseerd is op bijna-doodervaringen. Baldwin interviewde meer dan honderd mensen die een bijna-doodervaring hadden gehad en ontdekte dat veel van hen vergelijkbare ervaringen hadden, zoals het zien van een tunnel met licht aan het einde. Het boek beschrijft deze ervaringen en geeft inzicht in wat er gebeurt na de dood. ‘De tunnel en het licht’ is te koop bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

De onsterfelijke ziel

‘De onsterfelijke ziel’ van Deepak Chopra is een boek dat zich richt op de wetenschap achter leven na de dood. Chopra beschrijft hoe de moderne wetenschap steeds meer bewijs vindt voor het bestaan van een ziel en hoe deze ziel voortleeft na de dood. Het boek is te koop bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over leven na de dood, die allemaal proberen antwoord te geven op de vraag wat er gebeurt na de dood. Of je nu gelooft in een hemel, reïncarnatie of iets anders, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken die we hier besproken hebben zijn slechts een kleine selectie van wat er beschikbaar is. Je kunt deze boeken kopen bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com. Dus als je meer wilt weten over leven na de dood, is het zeker de moeite waard om een van deze boeken te lezen.

Plaats een reactie