Boeken over loslaten

Loslaten is een belangrijk onderwerp in ons leven. Het kan gaan om het loslaten van een relatie, een baan, een droom of een persoon die is overleden. Het is een proces dat tijd kost en soms moeilijk kan zijn. Gelukkig zijn er veel boeken geschreven over dit onderwerp die je kunnen helpen bij het loslaten. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. ‘Loslaten’ van Jan Geurtz

‘Loslaten’ van Jan Geurtz is een boek dat je helpt bij het loslaten van negatieve emoties en gedachten. Het boek gaat in op de oorzaken van deze emoties en hoe je ze kunt loslaten. Geurtz legt uit dat het loslaten van deze emoties niet betekent dat je ze moet onderdrukken, maar dat je ze moet accepteren en er op een andere manier mee om moet gaan. Het boek is geschikt voor iedereen die worstelt met negatieve emoties en gedachten en op zoek is naar manieren om hiermee om te gaan.

‘Loslaten’ van Jan Geurtz is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. ‘De kracht van loslaten’ van Judith Orloff

‘De kracht van loslaten’ van Judith Orloff is een boek dat je helpt bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen die je belemmeren in je leven. Orloff legt uit dat het loslaten van deze patronen en overtuigingen niet alleen zorgt voor meer vrijheid en geluk, maar ook voor meer succes in je leven. Het boek bevat praktische oefeningen en tips om je te helpen bij het loslaten van deze patronen en overtuigingen.

‘De kracht van loslaten’ van Judith Orloff is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. ‘Loslaten en leren vertrouwen’ van Susan Anderson

‘Loslaten en leren vertrouwen’ van Susan Anderson is een boek dat je helpt bij het loslaten van oude relaties en het vinden van vertrouwen in nieuwe relaties. Anderson legt uit dat het loslaten van oude relaties niet alleen zorgt voor meer vrijheid en geluk, maar ook voor meer ruimte voor nieuwe relaties. Het boek bevat praktische oefeningen en tips om je te helpen bij het loslaten van oude relaties en het vinden van vertrouwen in nieuwe relaties.

‘Loslaten en leren vertrouwen’ van Susan Anderson is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. ‘Loslaten, hoe doe je dat?’ van Saskia de Bruin

‘Loslaten, hoe doe je dat?’ van Saskia de Bruin is een boek dat je helpt bij het loslaten van alles wat je niet meer dient. Het boek gaat in op het proces van loslaten en hoe je dit kunt doen. De Bruin legt uit dat het loslaten van oude patronen en overtuigingen niet alleen zorgt voor meer vrijheid en geluk, maar ook voor meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Het boek bevat praktische oefeningen en tips om je te helpen bij het loslaten van alles wat je niet meer dient.

‘Loslaten, hoe doe je dat?’ van Saskia de Bruin is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. ‘Loslaten en accepteren’ van Annemarie Postma

‘Loslaten en accepteren’ van Annemarie Postma is een boek dat je helpt bij het loslaten van alles wat je niet meer dient en het accepteren van wat er is. Het boek gaat in op het proces van loslaten en accepteren en hoe je dit kunt doen. Postma legt uit dat het loslaten van oude patronen en overtuigingen niet alleen zorgt voor meer vrijheid en geluk, maar ook voor meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Het boek bevat praktische oefeningen en tips om je te helpen bij het loslaten van alles wat je niet meer dient en het accepteren van wat er is.

‘Loslaten en accepteren’ van Annemarie Postma is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Loslaten is een belangrijk onderwerp in ons leven en er zijn veel boeken geschreven die je kunnen helpen bij het loslaten. In dit artikel hebben we vijf boeken besproken die je kunnen helpen bij het loslaten van negatieve emoties en gedachten, oude patronen en overtuigingen, oude relaties en alles wat je niet meer dient. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Kies het boek dat het beste bij jou past en begin met het proces van loslaten.

Plaats een reactie