Boeken over make up

Make-up is een kunstvorm die al eeuwenlang wordt beoefend. Het is een manier om jezelf te uiten en je persoonlijkheid te laten zien. Er zijn talloze boeken geschreven over make-up, van beginnersgidsen tot geavanceerde technieken. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over make-up bespreken en waar je ze kunt kopen.

1. Bobbi Brown Make-up Manual

Bobbi Brown is een van de meest bekende namen in de make-upindustrie. Haar boek, de Bobbi Brown Make-up Manual, is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in make-up. Het boek bevat stap-voor-stap instructies voor het aanbrengen van make-up, evenals tips en trucs van Bobbi zelf. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat meer dan 200 kleurenfoto’s. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. Face Paint: The Story of Makeup

Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van make-up, dan is Face Paint: The Story of Makeup een boek dat je niet mag missen. Het boek is geschreven door Lisa Eldridge, een bekende make-upartiest en YouTuber. Het boek gaat in op de geschiedenis van make-up, van de oude Egyptenaren tot de hedendaagse make-upindustrie. Het boek bevat ook prachtige foto’s en illustraties. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. Makeup Is Art: Professional Techniques for Creating Original Looks

Makeup Is Art: Professional Techniques for Creating Original Looks is geschreven door de bekende make-upartiest en YouTuber, Academy Award-winnaar, Roque Cozzette. Het boek bevat geavanceerde technieken voor het aanbrengen van make-up, evenals tips en trucs voor het creëren van originele looks. Het boek bevat ook prachtige foto’s en illustraties. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. The Makeup Artist Handbook: Techniques for Film, Television, Photography, and Theatre

The Makeup Artist Handbook: Techniques for Film, Television, Photography, and Theatre is geschreven door Gretchen Davis en Mindy Hall, twee bekende make-upartiesten in de film- en televisie-industrie. Het boek bevat geavanceerde technieken voor het aanbrengen van make-up voor film, televisie, fotografie en theater. Het boek bevat ook tips en trucs voor het werken op een set en het werken met acteurs. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. Make-up: The Ultimate Guide

Make-up: The Ultimate Guide is geschreven door Rae Morris, een bekende make-upartiest en auteur. Het boek bevat stap-voor-stap instructies voor het aanbrengen van make-up, evenals tips en trucs van Rae zelf. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevat meer dan 400 kleurenfoto’s. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over make-up, van beginnersgidsen tot geavanceerde technieken. In dit artikel hebben we enkele van de beste boeken over make-up besproken en waar je ze kunt kopen. Of je nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis van make-up, geavanceerde technieken wilt leren of gewoon wilt leren hoe je make-up moet aanbrengen, er is een boek voor jou. Dus ga naar de lokale boekhandel of online naar Bol.com en begin met lezen!

Plaats een reactie