Boeken over manifesteren

Manifesteren is een term die steeds vaker voorkomt in de spirituele wereld. Het gaat hierbij om het bewust creëren van je eigen realiteit door middel van gedachten, gevoelens en acties. Er zijn verschillende boeken geschreven over dit onderwerp die je kunnen helpen bij het manifesteren van jouw dromen en doelen. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

The Secret – Rhonda Byrne

The Secret is een van de bekendste boeken over manifesteren. Het boek is geschreven door Rhonda Byrne en is inmiddels in meer dan 50 talen vertaald. Het boek gaat over de wet van de aantrekkingskracht en hoe je deze kunt gebruiken om jouw dromen en doelen te manifesteren. Het boek bevat praktische tips en oefeningen die je kunt gebruiken om jouw gedachten en gevoelens te veranderen en zo jouw realiteit te creëren.

The Secret is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Ask and It Is Given – Esther en Jerry Hicks

Ask and It Is Given is geschreven door Esther en Jerry Hicks en gaat over het manifesteren van jouw verlangens. Het boek bevat 22 lessen die je kunt gebruiken om jouw gedachten en gevoelens te veranderen en zo jouw verlangens te manifesteren. Het boek is gebaseerd op de leer van Abraham, een groep niet-fysieke entiteiten die via Esther Hicks communiceren.

Ask and It Is Given is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

You Are a Badass – Jen Sincero

You Are a Badass is geschreven door Jen Sincero en gaat over het manifesteren van jouw dromen en doelen. Het boek is geschreven in een humoristische en toegankelijke stijl en bevat praktische tips en oefeningen die je kunt gebruiken om jouw gedachten en gevoelens te veranderen en zo jouw realiteit te creëren. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van manifesteren.

You Are a Badass is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

The Power of Now – Eckhart Tolle

The Power of Now is geschreven door Eckhart Tolle en gaat over het leven in het moment. Het boek bevat praktische tips en oefeningen die je kunt gebruiken om jouw gedachten en gevoelens te veranderen en zo jouw realiteit te creëren. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van manifesteren.

The Power of Now is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven over manifesteren die je kunnen helpen bij het creëren van jouw dromen en doelen. The Secret van Rhonda Byrne, Ask and It Is Given van Esther en Jerry Hicks, You Are a Badass van Jen Sincero en The Power of Now van Eckhart Tolle zijn slechts een aantal voorbeelden van boeken die je kunt lezen. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com. Kies het boek dat het beste bij jou past en ga aan de slag met het manifesteren van jouw dromen en doelen!

Plaats een reactie