Boeken over merken

Merken zijn overal om ons heen. Van de kleding die we dragen tot de producten die we gebruiken, merken spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel boeken zijn geschreven over merken en branding. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over merken bespreken en waar je deze boeken kunt kopen.

1. “Brand Brilliance” door Fiona Humberstone

“Brand Brilliance” is een boek geschreven door Fiona Humberstone, een bekende branding expert. Het boek is gericht op ondernemers en marketeers die hun merk willen verbeteren. Het boek bevat praktische tips en adviezen over hoe je een sterk merk kunt opbouwen en hoe je dit merk kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. “How Brands Become Icons” door Douglas B. Holt

“How Brands Become Icons” is een boek geschreven door Douglas B. Holt, een professor in marketing aan de Harvard Business School. Het boek onderzoekt hoe sommige merken iconisch worden en waarom andere merken dat niet worden. Het boek bevat veel interessante case studies en biedt inzicht in hoe merken kunnen evolueren en groeien. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. “The Brand Gap” door Marty Neumeier

“The Brand Gap” is een boek geschreven door Marty Neumeier, een bekende branding expert. Het boek is gericht op ondernemers en marketeers die hun merk willen verbeteren. Het boek biedt een frisse kijk op branding en legt uit waarom het belangrijk is om een ​​sterk merk te hebben. Het boek bevat veel praktische tips en adviezen over hoe je een sterk merk kunt opbouwen. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. “Brand Sense” door Martin Lindstrom

“Brand Sense” is een boek geschreven door Martin Lindstrom, een branding expert en auteur. Het boek onderzoekt hoe merken onze zintuigen kunnen gebruiken om een ​​sterke emotionele band met consumenten op te bouwen. Het boek bevat veel interessante case studies en biedt inzicht in hoe merken kunnen profiteren van de kracht van geur, geluid, smaak, aanraking en zicht. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. “Brandwashed” door Martin Lindstrom

“Brandwashed” is een boek geschreven door Martin Lindstrom, een branding expert en auteur. Het boek onderzoekt hoe merken ons beïnvloeden en manipuleren om hun producten te kopen. Het boek bevat veel interessante case studies en biedt inzicht in hoe merken ons gedrag beïnvloeden en hoe we ons hiertegen kunnen beschermen. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

6. “The Power of Cult Branding” door Matthew W. Ragas en Bolivar J. Bueno

“The Power of Cult Branding” is een boek geschreven door Matthew W. Ragas en Bolivar J. Bueno, branding experts en auteurs. Het boek onderzoekt hoe sommige merken een cultstatus bereiken en waarom andere merken dat niet doen. Het boek bevat veel interessante case studies en biedt inzicht in hoe merken een loyale aanhang kunnen opbouwen en behouden. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

7. “Brand Identity Essentials” door Kevin Budelmann, Yang Kim en Curt Wozniak

“Brand Identity Essentials” is een boek geschreven door Kevin Budelmann, Yang Kim en Curt Wozniak, branding experts en auteurs. Het boek biedt een overzicht van de basisprincipes van branding en legt uit hoe je een sterk merk kunt opbouwen. Het boek bevat veel praktische tips en adviezen over hoe je een merkidentiteit kunt ontwikkelen en hoe je deze identiteit kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over merken en branding. Of je nu een ondernemer bent die zijn merk wil verbeteren of gewoon geïnteresseerd bent in de kracht van merken, er is een boek dat bij je past. De boeken die we hebben besproken zijn slechts enkele van de vele geweldige boeken die er zijn. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het lezen van een boek over merken en ontdek hoe je een sterk merk kunt opbouwen!

Plaats een reactie