Boeken over Michael Jackson

Michael Jackson was een van de grootste popsterren aller tijden. Zijn muziek en dansstijl hebben de muziekindustrie voor altijd veranderd. Na zijn dood in 2009 zijn er talloze boeken over hem geschreven. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over Michael Jackson bespreken en waar je deze kunt kopen.

1. Moonwalk – Michael Jackson

Moonwalk is het autobiografische boek van Michael Jackson. Het boek werd oorspronkelijk uitgebracht in 1988 en is sindsdien meerdere keren herdrukt. In het boek beschrijft Jackson zijn leven en carrière tot dat moment. Hij vertelt over zijn jeugd, zijn relatie met zijn familie en zijn ervaringen als popster. Het boek is een must-read voor elke fan van Michael Jackson.

Moonwalk is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

2. Michael Jackson: The Magic, The Madness, The Whole Story – J. Randy Taraborrelli

Dit boek is geschreven door J. Randy Taraborrelli, een bekende biograaf die ook boeken heeft geschreven over andere beroemdheden zoals Madonna en Diana Ross. In Michael Jackson: The Magic, The Madness, The Whole Story beschrijft Taraborrelli het leven van Michael Jackson vanaf zijn jeugd tot aan zijn dood. Het boek bevat veel informatie over Jackson’s persoonlijke leven en zijn relatie met zijn familie en vrienden.

Michael Jackson: The Magic, The Madness, The Whole Story is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

3. Michael Jackson: The King of Pop – Lisa D. Campbell

Dit boek is geschreven door Lisa D. Campbell en is een eerbetoon aan Michael Jackson. Het boek bevat veel foto’s van Jackson en beschrijft zijn carrière als popster. Het boek is geschikt voor zowel fans als mensen die meer willen weten over de muziek van Michael Jackson.

Michael Jackson: The King of Pop is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

4. Michael Jackson: The Visual Documentary – Adrian Grant

Dit boek is geschreven door Adrian Grant, de oprichter van de Michael Jackson Fan Club. Het boek bevat veel foto’s van Jackson en beschrijft zijn carrière als popster. Het boek is geschikt voor zowel fans als mensen die meer willen weten over de muziek van Michael Jackson.

Michael Jackson: The Visual Documentary is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

5. Michael Jackson: The Life and Times of the King of Pop – Nelson George

Dit boek is geschreven door Nelson George, een bekende muziekjournalist. In het boek beschrijft George het leven van Michael Jackson vanaf zijn jeugd tot aan zijn dood. Het boek bevat veel informatie over Jackson’s persoonlijke leven en zijn relatie met zijn familie en vrienden. Het boek is geschikt voor zowel fans als mensen die meer willen weten over de muziek van Michael Jackson.

Michael Jackson: The Life and Times of the King of Pop is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken over Michael Jackson geschreven. Of je nu meer wilt weten over zijn persoonlijke leven of zijn carrière als popster, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken die we in dit artikel hebben besproken zijn slechts enkele van de vele boeken die er over Michael Jackson te vinden zijn. Of je nu naar de lokale boekhandel gaat of online winkelt bij Bol.com, er is altijd wel een boek over Michael Jackson dat je kunt vinden.

Plaats een reactie