Boeken over Microsoft

Microsoft is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld en heeft een enorme invloed op de manier waarop we werken en communiceren. Het is dan ook geen verrassing dat er talloze boeken zijn geschreven over Microsoft en de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over Microsoft bespreken en waar je deze kunt kopen.

Boeken over Microsoft Office

Microsoft Office is een van de meest gebruikte softwarepakketten ter wereld en omvat programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Er zijn talloze boeken geschreven over deze programma’s, variërend van beginnershandleidingen tot geavanceerde technische handleidingen.

Een van de beste boeken voor beginners is “Microsoft Office 2019 Step by Step” van Joan Lambert en Curtis Frye. Dit boek biedt een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van de verschillende programma’s in Microsoft Office 2019 en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in de geavanceerde functies van Microsoft Office, is “Microsoft Office 365 Administration Inside Out” van Anthony Puca, Julian Soh en Marshall Copeland een uitstekende keuze. Dit boek biedt een diepgaande blik op de administratie van Microsoft Office 365 en is geschikt voor IT-professionals en systeembeheerders. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

Boeken over Microsoft Windows

Microsoft Windows is het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld en er zijn talloze boeken geschreven over de verschillende versies van Windows. Of je nu een beginner bent die net begint met het gebruik van Windows of een ervaren gebruiker die meer wil weten over de geavanceerde functies, er is een boek voor jou.

Een van de beste boeken voor beginners is “Windows 10 for Seniors for Dummies” van Peter Weverka. Dit boek biedt een eenvoudige en begrijpelijke handleiding voor het gebruik van Windows 10 en is geschikt voor senioren en beginners. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in de geavanceerde functies van Windows, is “Windows 10 Inside Out” van Ed Bott en Carl Siechert een uitstekende keuze. Dit boek biedt een diepgaande blik op de verschillende functies en instellingen van Windows 10 en is geschikt voor gevorderde gebruikers en IT-professionals. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

Boeken over Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud computing-platform dat steeds populairder wordt bij bedrijven en organisaties over de hele wereld. Er zijn talloze boeken geschreven over Azure, variërend van beginnershandleidingen tot geavanceerde technische handleidingen.

Een van de beste boeken voor beginners is “Microsoft Azure Essentials: Fundamentals of Azure” van Michael Collier en Robin Shahan. Dit boek biedt een eenvoudige en begrijpelijke handleiding voor het gebruik van Azure en is geschikt voor beginners en IT-professionals. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in de geavanceerde functies van Azure, is “Microsoft Azure Security Infrastructure” van Yuri Diogenes en Tom Shinder een uitstekende keuze. Dit boek biedt een diepgaande blik op de beveiliging van Azure en is geschikt voor IT-professionals en systeembeheerders. Het boek is verkrijgbaar bij lokale boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over Microsoft en de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt. Of je nu geïnteresseerd bent in Microsoft Office, Windows of Azure, er is een boek voor jou. Lokale boekhandels en online retailers zoals Bol.com bieden een breed scala aan boeken over Microsoft, variërend van beginnershandleidingen tot geavanceerde technische handleidingen. Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, er is altijd iets nieuws te leren over Microsoft en de technologieën die het bedrijf aanbiedt.

Plaats een reactie