Boeken over mindfulness

De laatste jaren is mindfulness steeds populairder geworden. Het is een manier om bewuster te leven en meer in het moment te zijn. Er zijn veel boeken geschreven over mindfulness, zowel voor beginners als voor gevorderden. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

1. Mindfulness: een praktische training in omgaan met gevoelens en gewoonten

Dit boek van Ger Schurink is een praktische gids voor mindfulness. Het boek bevat oefeningen en tips om meer in het moment te leven en om te gaan met gevoelens en gewoonten. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. De kracht van het nu

Dit boek van Eckhart Tolle is een klassieker op het gebied van mindfulness. Het boek gaat over het belang van in het moment zijn en hoe je dit kunt bereiken. Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. Mindfulness in de maalstroom van het leven

Dit boek van Edel Maex gaat over mindfulness in het dagelijks leven. Het boek bevat oefeningen en tips om meer in het moment te leven en om te gaan met stress en emoties. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. Mindfulness voor beginners

Dit boek van Jon Kabat-Zinn is een praktische gids voor beginners. Het boek bevat oefeningen en tips om meer in het moment te leven en om te gaan met stress en emoties. Het is geschikt voor beginners. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. Mindfulness en bevrijding van depressie

Dit boek van Mark Williams en John Teasdale gaat over mindfulness en depressie. Het boek bevat oefeningen en tips om mindfulness te gebruiken als een manier om depressie te behandelen. Het is geschikt voor mensen die lijden aan depressie en voor professionals die werken met depressieve pati├źnten. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

6. Mindfulness en compassie

Dit boek van Frits Koster en Erik van den Brink gaat over mindfulness en compassie. Het boek bevat oefeningen en tips om mindfulness en compassie te gebruiken als een manier om meer in het moment te leven en om te gaan met stress en emoties. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

7. Mindfulness en de kunst van het leven

Dit boek van Thich Nhat Hanh gaat over mindfulness en de kunst van het leven. Het boek bevat oefeningen en tips om mindfulness te gebruiken als een manier om meer in het moment te leven en om te gaan met stress en emoties. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

8. Mindfulness en de weg naar bevrijding

Dit boek van Henk Barendregt gaat over mindfulness en de weg naar bevrijding. Het boek bevat oefeningen en tips om mindfulness te gebruiken als een manier om meer in het moment te leven en om te gaan met stress en emoties. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

9. Mindfulness en de kunst van het aanvaarden

Dit boek van Ger Schurink gaat over mindfulness en de kunst van het aanvaarden. Het boek bevat oefeningen en tips om mindfulness te gebruiken als een manier om meer in het moment te leven en om te gaan met stress en emoties. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

10. Mindfulness en de kunst van het leven in het nu

Dit boek van Thich Nhat Hanh gaat over mindfulness en de kunst van het leven in het nu. Het boek bevat oefeningen en tips om mindfulness te gebruiken als een manier om meer in het moment te leven en om te gaan met stress en emoties. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Er zijn dus veel boeken over mindfulness te vinden. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met mindfulness en ontdek de voordelen van bewuster leven!

Plaats een reactie