Boeken over moestuinen

Een moestuin is een plek waar je groenten, fruit en kruiden kunt verbouwen. Het is een leuke en gezonde hobby waar je veel voldoening uit kunt halen. Maar hoe begin je met een moestuin en hoe zorg je ervoor dat je een goede oogst hebt? Gelukkig zijn er veel boeken geschreven over moestuinen die je kunnen helpen bij het opzetten en onderhouden van een moestuin. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. De moestuin van Mme Zsazsa

De moestuin van Mme Zsazsa is een boek geschreven door Kim Leysen, beter bekend als Mme Zsazsa. In dit boek deelt ze haar ervaringen en tips over het opzetten en onderhouden van een moestuin. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en staat vol met mooie foto’s en illustraties. Daarnaast bevat het boek ook recepten om te koken met de groenten uit je eigen moestuin.

Je kunt De moestuin van Mme Zsazsa kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €22,50.

2. Het grote moestuinierboek

Het grote moestuinierboek is geschreven door Elbrich Fennema en is een compleet naslagwerk voor de moestuinier. Het boek bevat informatie over het opzetten van een moestuin, het kiezen van de juiste groenten en fruit, het onderhouden van de moestuin en het bestrijden van ziektes en plagen. Daarnaast bevat het boek ook veel praktische tips en mooie foto’s.

Je kunt Het grote moestuinierboek kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €29,99.

3. Moestuinieren voor beginners

Moestuinieren voor beginners is geschreven door Jelle Medema en is een handig boek voor mensen die net beginnen met moestuinieren. Het boek bevat informatie over het opzetten van een moestuin, het kiezen van de juiste groenten en fruit en het onderhouden van de moestuin. Daarnaast bevat het boek ook veel praktische tips en mooie foto’s.

Je kunt Moestuinieren voor beginners kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €14,99.

4. Het nieuwe moestuinieren

Het nieuwe moestuinieren is geschreven door Peter Bauwens en is een vernieuwende kijk op het moestuinieren. Het boek gaat uit van de principes van de permacultuur en laat zien hoe je op een natuurlijke manier groenten en fruit kunt verbouwen. Het boek bevat veel praktische tips en mooie foto’s.

Je kunt Het nieuwe moestuinieren kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €29,95.

5. De moestuin van Floor Korte

De moestuin van Floor Korte is geschreven door Floor Korte en is een persoonlijk verhaal over haar ervaringen met moestuinieren. Het boek bevat veel praktische tips en mooie foto’s en laat zien hoe je op een kleine oppervlakte toch veel groenten en fruit kunt verbouwen.

Je kunt De moestuin van Floor Korte kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €20,00.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over moestuinen die je kunnen helpen bij het opzetten en onderhouden van een moestuin. De boeken variëren van naslagwerken tot persoonlijke verhalen en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Met deze boeken kun je aan de slag en genieten van je eigen verse groenten, fruit en kruiden uit je eigen moestuin.

Plaats een reactie