Boeken over money mindset

Money mindset is een term die steeds vaker voorkomt in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en financiële vrijheid. Het gaat hierbij om de manier waarop je denkt over geld en hoe dit je financiële situatie beïnvloedt. Gelukkig zijn er talloze boeken geschreven over dit onderwerp die je kunnen helpen om je money mindset te verbeteren. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Rich Dad Poor Dad – Robert Kiyosaki

Rich Dad Poor Dad is een klassieker op het gebied van financiële educatie en money mindset. In dit boek vertelt Robert Kiyosaki over zijn twee vaders: zijn eigen vader, die hoogopgeleid was maar altijd financiële problemen had, en de vader van zijn beste vriend, die nooit naar school was geweest maar wel financieel succesvol was. Kiyosaki gebruikt deze twee voorbeelden om te laten zien hoe belangrijk het is om een goede money mindset te hebben en hoe je deze kunt ontwikkelen. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

2. Think and Grow Rich – Napoleon Hill

Think and Grow Rich is een boek dat al in 1937 werd geschreven, maar nog steeds relevant is. Napoleon Hill interviewde in de jaren ’30 van de vorige eeuw meer dan 500 succesvolle mensen om erachter te komen wat hun geheim was. Het resultaat was dit boek, waarin Hill de principes beschrijft die nodig zijn om rijkdom en succes te bereiken. Een belangrijk onderdeel hiervan is de juiste money mindset. Think and Grow Rich is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

3. The Millionaire Mind – Thomas J. Stanley

The Millionaire Mind is geschreven door Thomas J. Stanley, die ook het boek The Millionaire Next Door schreef. In dit boek onderzoekt Stanley de mindset van miljonairs en hoe zij denken over geld. Hij beschrijft onder andere de verschillen tussen de mindset van miljonairs en niet-miljonairs en hoe je deze mindset kunt ontwikkelen. The Millionaire Mind is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

4. You Are a Badass at Making Money – Jen Sincero

You Are a Badass at Making Money is geschreven door Jen Sincero, die ook het boek You Are a Badass schreef. In dit boek richt Sincero zich specifiek op de money mindset en hoe je deze kunt verbeteren. Ze beschrijft onder andere hoe je belemmerende overtuigingen kunt loslaten en hoe je jezelf kunt trainen om meer geld te verdienen. You Are a Badass at Making Money is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

5. The Psychology of Money – Morgan Housel

The Psychology of Money is geschreven door Morgan Housel, een bekende financiële journalist. In dit boek beschrijft Housel hoe onze emoties en psychologie ons financiële gedrag beïnvloeden. Hij laat zien hoe belangrijk het is om een goede money mindset te hebben en hoe je deze kunt ontwikkelen. The Psychology of Money is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over money mindset en financiële vrijheid. De boeken die we hierboven hebben besproken zijn slechts een greep uit het aanbod. Of je nu net begint met het ontwikkelen van een goede money mindset of al verder gevorderd bent, er is altijd wel een boek dat bij jou past. Deze boeken zijn te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel. Investeer in jezelf en je financiële toekomst door te werken aan je money mindset!

Plaats een reactie