Boeken over NLP

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode die zich richt op de communicatie tussen het brein en taal. Het is een techniek die gebruikt wordt om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en om beter te communiceren met anderen. Er zijn verschillende boeken geschreven over NLP die je kunnen helpen om deze techniek onder de knie te krijgen. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. “NLP voor Dummies” door Romilla Ready en Kate Burton

“NLP voor Dummies” is een boek dat geschreven is voor mensen die nog niet bekend zijn met NLP. Het boek legt op een begrijpelijke manier uit wat NLP is en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven. Het boek bevat praktische oefeningen en tips die je helpen om NLP toe te passen in verschillende situaties. Het boek is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

2. “NLP in Nederland” door Joost van der Leij

“NLP in Nederland” is een boek dat geschreven is voor mensen die al bekend zijn met NLP en zich verder willen verdiepen in de techniek. Het boek bevat interviews met verschillende NLP-trainers en -coaches in Nederland en geeft een goed beeld van de verschillende toepassingen van NLP. Het boek is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

3. “NLP in actie” door Charles Faulkner

“NLP in actie” is een boek dat geschreven is voor mensen die NLP willen toepassen in hun werk. Het boek bevat praktische tips en oefeningen die je helpen om NLP toe te passen in verschillende werksituaties. Het boek is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

4. “NLP voor managers” door Harry Alderden

“NLP voor managers” is een boek dat geschreven is voor managers die NLP willen gebruiken om hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren. Het boek bevat praktische tips en oefeningen die je helpen om NLP toe te passen in verschillende management situaties. Het boek is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

5. “NLP en gezondheid” door Roy Martina

“NLP en gezondheid” is een boek dat geschreven is voor mensen die NLP willen gebruiken om hun gezondheid te verbeteren. Het boek bevat praktische tips en oefeningen die je helpen om NLP toe te passen om bijvoorbeeld stress te verminderen, beter te slapen en om te gaan met pijn. Het boek is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

6. “NLP en het dagelijks leven” door Richard Bandler

“NLP en het dagelijks leven” is een boek dat geschreven is door de grondlegger van NLP, Richard Bandler. Het boek bevat praktische tips en oefeningen die je helpen om NLP toe te passen in je dagelijks leven. Het boek is te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven over NLP die je kunnen helpen om deze techniek onder de knie te krijgen. Of je nu nog niet bekend bent met NLP of je al verder wilt verdiepen in de techniek, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken zijn te koop bij lokale boekenwinkels en online bij Bol.com. Kies het boek dat het beste bij jou past en ga aan de slag met NLP!

Plaats een reactie