Boeken over occulte studies

De wereld van de occulte studies is een fascinerende en mysterieuze wereld. Het is een wereld waarin mensen op zoek gaan naar antwoorden op vragen die niet altijd even makkelijk te beantwoorden zijn. Boeken over occulte studies zijn dan ook erg populair. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

De boeken

Er zijn ontzettend veel boeken over occulte studies te vinden. Hieronder zullen we een aantal van deze boeken bespreken.

De Sleutel tot de Tarot – Arthur Edward Waite

Dit boek is een absolute klassieker op het gebied van de tarot. Het is geschreven door Arthur Edward Waite, een van de meest invloedrijke tarotdeskundigen van de 20e eeuw. In dit boek legt Waite uit hoe de tarot werkt en hoe je de kaarten kunt interpreteren. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en is een absolute must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in de tarot.

De Geheime Leer – Helena Petrovna Blavatsky

Dit boek is geschreven door Helena Petrovna Blavatsky, een van de grondleggers van de theosofie. In De Geheime Leer legt Blavatsky uit wat de basisprincipes zijn van de theosofie en hoe deze principes kunnen worden toegepast in het dagelijks leven. Het boek is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en filosofie.

De Kabbalist – Geert Kimpen

Dit boek is geschreven door Geert Kimpen en vertelt het verhaal van de jonge kabbalist Chaim Vital. Het boek is een mix van fictie en non-fictie en geeft een goed beeld van de kabbala en de joodse mystiek. Het boek is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de kabbala en de joodse mystiek.

De Alchemist – Paulo Coelho

Dit boek is geschreven door Paulo Coelho en vertelt het verhaal van de herdersjongen Santiago die op zoek gaat naar zijn persoonlijke legende. Het boek is een mix van fictie en non-fictie en geeft een goed beeld van de alchemie en de zoektocht naar persoonlijke groei. Het boek is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de alchemie en de zoektocht naar persoonlijke groei.

Waar te koop?

Boeken over occulte studies zijn te koop bij verschillende boekhandels en online winkels. Hieronder zullen we een aantal van deze winkels bespreken.

Lokale boekhandels

Veel lokale boekhandels hebben een afdeling met boeken over occulte studies. Het voordeel van het kopen van boeken bij een lokale boekhandel is dat je het boek direct kunt bekijken en eventueel kunt vragen om advies. Daarnaast steun je met het kopen van een boek bij een lokale boekhandel ook nog eens de lokale economie.

Bol.com

Bol.com is een online winkel waar je een groot aantal boeken over occulte studies kunt vinden. Het voordeel van het kopen van boeken bij Bol.com is dat je een groot aantal boeken kunt vinden en dat je het boek vaak de volgende dag al in huis hebt.

Amazon

Amazon is een online winkel waar je een nog groter aantal boeken over occulte studies kunt vinden dan bij Bol.com. Het voordeel van het kopen van boeken bij Amazon is dat je vaak een lagere prijs betaalt dan bij andere winkels.

Conclusie

Boeken over occulte studies zijn erg populair en er zijn ontzettend veel boeken te vinden. In dit artikel hebben we een aantal van deze boeken besproken en verteld waar je deze boeken kunt kopen. Of je nu geïnteresseerd bent in de tarot, de theosofie, de kabbala of de alchemie, er is altijd wel een boek te vinden dat bij jou past.

Plaats een reactie