Boeken over ongewilde kinderloosheid

Ongewilde kinderloosheid is een onderwerp dat steeds meer bespreekbaar wordt. Steeds meer mensen delen hun verhaal en ervaringen over het niet kunnen krijgen van kinderen. Dit heeft ook geleid tot een groeiend aantal boeken over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we enkele van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Kinderloosheid in de praktijk

Dit boek is geschreven door gynaecoloog Jan Peter de Bruin en psycholoog Esther Kaper. Het boek biedt praktische informatie en advies voor mensen die te maken hebben met ongewilde kinderloosheid. Het boek behandelt onderwerpen zoals medische behandelingen, adoptie en draagmoederschap. Daarnaast komen ook de emotionele aspecten van ongewilde kinderloosheid aan bod.

Kinderloosheid in de praktijk is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij onder andere Bol.com.

2. De lege wieg

Dit boek is geschreven door de Amerikaanse schrijfster Jessica Hepburn. In het boek beschrijft ze haar eigen ervaringen met ongewilde kinderloosheid en hoe ze hiermee omging. Het boek is eerlijk en openhartig geschreven en biedt herkenning en steun voor mensen die in dezelfde situatie zitten.

De lege wieg is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij onder andere Bol.com.

3. Onvervulde kinderwens

Dit boek is geschreven door psycholoog en psychotherapeut Rika Ponnet. Het boek gaat in op de psychologische aspecten van ongewilde kinderloosheid. Ponnet beschrijft hoe mensen omgaan met de emoties die gepaard gaan met het niet kunnen krijgen van kinderen. Het boek biedt handvatten en inzichten om hiermee om te gaan.

Onvervulde kinderwens is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij onder andere Bol.com.

4. Zwanger worden

Dit boek is geschreven door fertiliteitsarts Jan Karbaat. Het boek biedt medische informatie en advies voor mensen die te maken hebben met ongewilde kinderloosheid. Karbaat beschrijft de verschillende medische behandelingen en geeft advies over hoe je de kans op een zwangerschap kunt vergroten.

Zwanger worden is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij onder andere Bol.com.

5. Kinderwens

Dit boek is geschreven door journalist en schrijfster Annemiek Verbeek. In het boek beschrijft ze haar eigen ervaringen met ongewilde kinderloosheid en hoe ze hiermee omging. Het boek biedt herkenning en steun voor mensen die in dezelfde situatie zitten.

Kinderwens is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij onder andere Bol.com.

Conclusie

Ongewilde kinderloosheid is een onderwerp dat steeds meer bespreekbaar wordt. Er zijn verschillende boeken beschikbaar die informatie, advies en steun bieden voor mensen die te maken hebben met ongewilde kinderloosheid. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij onder andere Bol.com.

Plaats een reactie