Boeken over online marketing

Online marketing is een belangrijk onderdeel geworden van de marketingstrategieën van bedrijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel boeken zijn geschreven over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we een aantal van de beste boeken over online marketing die in het Nederlands verkrijgbaar zijn.

1. Online marketing voor dummies

Online marketing voor dummies is een boek geschreven door Marianne Smit en Jeroen Bertrams. Het boek is bedoeld voor mensen die nog niet veel kennis hebben van online marketing. Het boek behandelt onderwerpen als zoekmachineoptimalisatie, social media marketing en e-mailmarketing. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel praktische tips en voorbeelden. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. Handboek online marketing

Handboek online marketing is geschreven door Patrick Petersen. Het boek is bedoeld voor mensen die al enige kennis hebben van online marketing en zich verder willen verdiepen in het onderwerp. Het boek behandelt onderwerpen als contentmarketing, influencer marketing en marketing automation. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel praktische tips en voorbeelden. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. Online marketing in de praktijk

Online marketing in de praktijk is geschreven door Maryam Ghouth en Jeroen van Eck. Het boek is bedoeld voor mensen die al enige kennis hebben van online marketing en zich verder willen verdiepen in het onderwerp. Het boek behandelt onderwerpen als zoekmachineoptimalisatie, social media marketing en e-mailmarketing. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel praktische tips en voorbeelden. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. Content marketing

Content marketing is geschreven door Antal de Waij en Klaas Weima. Het boek is bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen in contentmarketing. Het boek behandelt onderwerpen als het creëren van waardevolle content, het verspreiden van content en het meten van de resultaten. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel praktische tips en voorbeelden. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. Social media marketing voor dummies

Social media marketing voor dummies is geschreven door Shiv Singh en Stephanie Diamond. Het boek is bedoeld voor mensen die nog niet veel kennis hebben van social media marketing. Het boek behandelt onderwerpen als het opzetten van een social media strategie, het creëren van content en het meten van de resultaten. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel praktische tips en voorbeelden. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over online marketing. In dit artikel hebben we vijf boeken besproken die in het Nederlands verkrijgbaar zijn. Deze boeken zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en behandelen verschillende onderwerpen binnen online marketing. De boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt van online marketing, er is altijd wel een boek dat bij jou past.

Plaats een reactie