Boeken over opa en oma

Er zijn talloze boeken geschreven over opa en oma. Deze boeken zijn niet alleen leuk om te lezen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

1. Opa en oma pluis – Dick Bruna

Opa en oma pluis is een klassieker geschreven door Dick Bruna. Het boek vertelt het verhaal van Nijntje die op bezoek gaat bij haar opa en oma. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

2. De oma van de oma van mijn oma – Marc ter Horst

De oma van de oma van mijn oma is een informatief boek geschreven door Marc ter Horst. Het boek vertelt de geschiedenis van Nederland aan de hand van de familiegeschiedenis van de schrijver. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en is verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

3. Opa en oma voor altijd jong – Marianne Busser en Ron Schröder

Opa en oma voor altijd jong is een boek geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder. Het boek vertelt het verhaal van opa en oma die samen met hun kleinkinderen allerlei avonturen beleven. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

4. Opa en oma zijn de liefste – Kathleen Amant

Opa en oma zijn de liefste is een boek geschreven door Kathleen Amant. Het boek vertelt het verhaal van Anna die op bezoek gaat bij haar opa en oma. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

5. Opa en oma zonder stress – Elsbeth Teeling

Opa en oma zonder stress is een boek geschreven door Elsbeth Teeling. Het boek geeft tips en adviezen aan grootouders over hoe ze het beste kunnen omgaan met hun kleinkinderen. Het boek is geschikt voor grootouders van alle leeftijden en is verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

6. Opa en oma, wat is er toch? – Carry Slee

Opa en oma, wat is er toch? is een boek geschreven door Carry Slee. Het boek vertelt het verhaal van de 10-jarige Kim die op bezoek gaat bij haar opa en oma. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

7. Opa en oma, wie kent ze niet? – Diverse auteurs

Opa en oma, wie kent ze niet? is een boek geschreven door diverse auteurs. Het boek bevat verhalen en gedichten over opa en oma. Het boek is geschikt voor volwassenen en is verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

8. Opa en oma, wat doen jullie nou? – Vivian den Hollander

Opa en oma, wat doen jullie nou? is een boek geschreven door Vivian den Hollander. Het boek vertelt het verhaal van Lisa die op bezoek gaat bij haar opa en oma. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn dus talloze boeken geschreven over opa en oma. Of je nu op zoek bent naar een informatief boek, een verhalenboek of een boek met tips en adviezen voor grootouders, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com. Dus ga op zoek naar het boek dat het beste bij jou past en geniet van de verhalen over opa en oma.

Plaats een reactie