Boeken over plantaardig eten

Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Dit kan zijn vanwege gezondheidsredenen, milieuoverwegingen of dierenwelzijn. Gelukkig zijn er talloze boeken beschikbaar die je kunnen helpen bij het ontdekken van de plantaardige keuken. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en waar je ze kunt kopen.

De Groene Meisjes – Het Groene Meisjes Boek

Het Groene Meisjes Boek is geschreven door Merel Wildschut en Jamie van Zijl, beter bekend als De Groene Meisjes. Dit boek staat vol met heerlijke veganistische recepten, maar ook met tips over duurzaam leven en reizen. Het boek is prachtig vormgegeven en bevat veel foto’s. Het is een perfect boek voor mensen die net beginnen met plantaardig eten, maar ook voor ervaren veganisten die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie.

Het Groene Meisjes Boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Lisa goes Vegan – Lisa goes Vegan

Lisa goes Vegan is geschreven door Lisa Steltenpool, een bekende blogger en influencer op het gebied van veganisme. In haar boek deelt ze haar favoriete veganistische recepten, maar ook haar persoonlijke verhaal over hoe ze veganist werd. Het boek bevat veel praktische tips en informatie over veganisme. Het is een perfect boek voor mensen die meer willen weten over de plantaardige levensstijl en hoe ze deze kunnen integreren in hun dagelijks leven.

Lisa goes Vegan is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

De Hippe Vegetariër – Het Grote Vegetarische Kookboek

Het Grote Vegetarische Kookboek is geschreven door Isabel Boerdam, beter bekend als De Hippe Vegetariër. Dit boek staat vol met heerlijke vegetarische recepten, maar ook met tips over duurzaam leven en reizen. Het boek is prachtig vormgegeven en bevat veel foto’s. Het is een perfect boek voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe vegetarische recepten en inspiratie.

Het Grote Vegetarische Kookboek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Oh She Glows – Oh She Glows Elke Dag

Oh She Glows Elke Dag is geschreven door Angela Liddon, een bekende blogger en influencer op het gebied van veganisme. In haar boek deelt ze haar favoriete veganistische recepten, maar ook haar persoonlijke verhaal over hoe ze veganist werd. Het boek bevat veel praktische tips en informatie over veganisme. Het is een perfect boek voor mensen die meer willen weten over de plantaardige levensstijl en hoe ze deze kunnen integreren in hun dagelijks leven.

Oh She Glows Elke Dag is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Plantaardigheidjes – Plantaardigheidjes

Plantaardigheidjes is geschreven door Sanne van Rooij, een bekende blogger en influencer op het gebied van veganisme. In haar boek deelt ze haar favoriete veganistische recepten, maar ook haar persoonlijke verhaal over hoe ze veganist werd. Het boek bevat veel praktische tips en informatie over veganisme. Het is een perfect boek voor mensen die meer willen weten over de plantaardige levensstijl en hoe ze deze kunnen integreren in hun dagelijks leven.

Plantaardigheidjes is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken beschikbaar over plantaardig eten. Of je nu net begint met de plantaardige levensstijl of al jaren veganist bent, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken die we in dit artikel hebben besproken zijn slechts een kleine selectie van wat er beschikbaar is. Bezoek je lokale boekhandel of kijk online bij Bol.com voor meer inspiratie.

Plaats een reactie