Boeken over procesmanagement

Procesmanagement is een belangrijk onderdeel van veel organisaties. Het gaat hierbij om het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Er zijn verschillende boeken geschreven over dit onderwerp die kunnen helpen bij het verbeteren van de processen binnen een organisatie. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Procesmanagement

Het boek ‘Procesmanagement’ van Jan Bransen en Kees Ahaus is een veelgebruikt boek binnen het vakgebied. Het boek biedt een overzicht van de belangrijkste aspecten van procesmanagement en geeft handvatten voor het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen. Het boek is geschikt voor zowel studenten als professionals en bevat veel praktijkvoorbeelden.

Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en Managementboek.nl.

2. Procesgericht managen

‘Procesgericht managen’ van Jan Willem Rustenburg en Maarten van der Vlist is een praktisch boek dat zich richt op het verbeteren van bedrijfsprocessen. Het boek biedt handvatten voor het inrichten van processen en het meten van de prestaties van deze processen. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van procesmanagement.

Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en Managementboek.nl.

3. Procesmanagement in de praktijk

‘Procesmanagement in de praktijk’ van Jan Bransen en Kees Ahaus is een praktisch boek dat zich richt op het verbeteren van bedrijfsprocessen. Het boek biedt handvatten voor het inrichten van processen en het meten van de prestaties van deze processen. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van procesmanagement.

Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en Managementboek.nl.

4. Lean Six Sigma

‘Lean Six Sigma’ van Michael L. George is een boek dat zich richt op het verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van de Lean Six Sigma-methodologie. Het boek biedt handvatten voor het inrichten van processen en het meten van de prestaties van deze processen. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van procesmanagement.

Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en Managementboek.nl.

5. Business Process Management

‘Business Process Management’ van Mathias Kirchmer is een boek dat zich richt op het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen. Het boek biedt handvatten voor het ontwerpen van processen en het meten van de prestaties van deze processen. Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van procesmanagement.

Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en Managementboek.nl.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven over procesmanagement die kunnen helpen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. De boeken bieden handvatten voor het inrichten en meten van processen en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van procesmanagement. De boeken zijn onder andere te koop bij Bol.com en Managementboek.nl.

Plaats een reactie