Boeken over programmeren voor Microsoft

Microsoft is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld en heeft een breed scala aan softwareproducten ontwikkeld. Als je geïnteresseerd bent in programmeren voor Microsoft, zijn er tal van boeken beschikbaar die je kunnen helpen om je vaardigheden te verbeteren. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over programmeren voor Microsoft bespreken en waar je deze boeken kunt kopen.

1. “Microsoft Visual C# Step by Step” door John Sharp

Dit boek is een uitstekende keuze voor beginners die willen leren programmeren met C#. Het boek is geschreven door John Sharp, een ervaren programmeur en auteur van verschillende boeken over Microsoft-technologieën. Het boek behandelt de basisprincipes van C# en leert je hoe je Windows-toepassingen kunt maken met behulp van Visual Studio. Het boek bevat ook tal van praktische voorbeelden en oefeningen om je te helpen de concepten beter te begrijpen.

Je kunt “Microsoft Visual C# Step by Step” kopen bij lokale boekhandels of online bij Bol.com.

2. “Programming Microsoft ASP.NET MVC” door Dino Esposito

ASP.NET MVC is een populair framework voor het bouwen van webtoepassingen op het Microsoft-platform. Als je wilt leren hoe je webtoepassingen kunt bouwen met ASP.NET MVC, is “Programming Microsoft ASP.NET MVC” een uitstekend boek om te lezen. Het boek is geschreven door Dino Esposito, een bekende auteur en spreker op het gebied van Microsoft-technologieën. Het boek behandelt de basisprincipes van ASP.NET MVC en leert je hoe je webtoepassingen kunt bouwen met behulp van Visual Studio.

Je kunt “Programming Microsoft ASP.NET MVC” kopen bij lokale boekhandels of online bij Bol.com.

3. “Microsoft SQL Server 2019: A Beginner’s Guide” door Dusan Petkovic

Microsoft SQL Server is een krachtig databasesysteem dat wordt gebruikt door veel bedrijven over de hele wereld. Als je wilt leren hoe je databases kunt maken en beheren met behulp van Microsoft SQL Server, is “Microsoft SQL Server 2019: A Beginner’s Guide” een uitstekend boek om te lezen. Het boek is geschreven door Dusan Petkovic, een ervaren database-ontwikkelaar en auteur van verschillende boeken over databases.

Je kunt “Microsoft SQL Server 2019: A Beginner’s Guide” kopen bij lokale boekhandels of online bij Bol.com.

4. “Microsoft Dynamics 365 Business Central: A Complete Guide” door Shiv Kumar

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een ERP-systeem dat wordt gebruikt door veel bedrijven om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Als je wilt leren hoe je Business Central kunt gebruiken om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen, is “Microsoft Dynamics 365 Business Central: A Complete Guide” een uitstekend boek om te lezen. Het boek is geschreven door Shiv Kumar, een ervaren consultant en auteur van verschillende boeken over Microsoft Dynamics.

Je kunt “Microsoft Dynamics 365 Business Central: A Complete Guide” kopen bij lokale boekhandels of online bij Bol.com.

5. “Microsoft SharePoint 2019: A Complete Guide” door Aaron Coleman

Microsoft SharePoint is een populair platform voor samenwerking en documentbeheer dat wordt gebruikt door veel bedrijven over de hele wereld. Als je wilt leren hoe je SharePoint kunt gebruiken om je bedrijfsprocessen te verbeteren, is “Microsoft SharePoint 2019: A Complete Guide” een uitstekend boek om te lezen. Het boek is geschreven door Aaron Coleman, een ervaren SharePoint-consultant en auteur van verschillende boeken over SharePoint.

Je kunt “Microsoft SharePoint 2019: A Complete Guide” kopen bij lokale boekhandels of online bij Bol.com.

Conclusie

Als je geïnteresseerd bent in programmeren voor Microsoft, zijn er tal van boeken beschikbaar die je kunnen helpen om je vaardigheden te verbeteren. Of je nu wilt leren programmeren met C#, webtoepassingen wilt bouwen met ASP.NET MVC, databases wilt maken en beheren met Microsoft SQL Server, bedrijfsprocessen wilt automatiseren met Microsoft Dynamics 365 Business Central of samenwerking en documentbeheer wilt verbeteren met Microsoft SharePoint, er is een boek dat aan je behoeften voldoet.

Je kunt deze boeken kopen bij lokale boekhandels of online bij Bol.com. Of je nu een beginner bent of een ervaren programmeur, deze boeken zullen je helpen om je vaardigheden te verbeteren en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Plaats een reactie