Boeken over programmeren

Programmeren is een vaardigheid die steeds belangrijker wordt in onze samenleving. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer boeken over programmeren verschijnen. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en aangeven waar je ze kunt kopen.

1. “Python voor iedereen” door Charles Severance

Dit boek is geschikt voor beginners die willen leren programmeren in Python. Het boek is geschreven door Charles Severance, een ervaren programmeur en docent. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. “JavaScript en jQuery” door Jon Duckett

Dit boek is geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben met programmeren en zich willen verdiepen in JavaScript en jQuery. Het boek is geschreven door Jon Duckett, een ervaren programmeur en docent. Het boek bevat veel voorbeelden en oefeningen en is geschreven in begrijpelijke taal. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. “Head First Java” door Kathy Sierra en Bert Bates

Dit boek is geschikt voor mensen die willen leren programmeren in Java. Het boek is geschreven door Kathy Sierra en Bert Bates, twee ervaren programmeurs en docenten. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. “C++ voor beginners” door Jesse Liberty

Dit boek is geschikt voor beginners die willen leren programmeren in C++. Het boek is geschreven door Jesse Liberty, een ervaren programmeur en docent. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. “PHP en MySQL voor beginners” door Luke Welling en Laura Thomson

Dit boek is geschikt voor beginners die willen leren programmeren in PHP en MySQL. Het boek is geschreven door Luke Welling en Laura Thomson, twee ervaren programmeurs en docenten. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

6. “Ruby on Rails Tutorial” door Michael Hartl

Dit boek is geschikt voor mensen die willen leren programmeren in Ruby on Rails. Het boek is geschreven door Michael Hartl, een ervaren programmeur en docent. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

7. “HTML en CSS: Design en bouw je eigen website” door Jon Duckett

Dit boek is geschikt voor beginners die willen leren hoe ze een website kunnen bouwen met HTML en CSS. Het boek is geschreven door Jon Duckett, een ervaren programmeur en docent. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

8. “Programmeren voor Dummies” door Wallace Wang

Dit boek is geschikt voor absolute beginners die willen leren programmeren. Het boek is geschreven door Wallace Wang, een ervaren programmeur en docent. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal en bevat veel voorbeelden en oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken over programmeren te vinden in het Nederlands. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met programmeren!

Plaats een reactie