Boeken over psychische problemen

Psychische problemen zijn helaas een veelvoorkomend probleem in onze samenleving. Gelukkig zijn er veel boeken geschreven die kunnen helpen bij het begrijpen en behandelen van deze problemen. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en waar je ze kunt kopen.

1. De depressie-epidemie

De depressie-epidemie is geschreven door Trudy Dehue en gaat over de opkomst van depressie als een maatschappelijk probleem. Het boek onderzoekt de oorzaken van deze epidemie en hoe we hiermee om kunnen gaan. Het is een interessant boek voor iedereen die geïnteresseerd is in de psychologie van depressie.

Je kunt De depressie-epidemie kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. Het drama van het begaafde kind

Het drama van het begaafde kind is geschreven door Alice Miller en gaat over de psychologische gevolgen van kindermishandeling. Het boek is een klassieker in de psychologie en heeft veel invloed gehad op de manier waarop we naar kindermishandeling kijken.

Je kunt Het drama van het begaafde kind kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. De kracht van kwetsbaarheid

De kracht van kwetsbaarheid is geschreven door Brené Brown en gaat over de kracht van kwetsbaarheid in ons leven. Het boek is een inspirerend en praktisch boek dat ons leert hoe we onze kwetsbaarheid kunnen omarmen en ons leven kunnen verbeteren.

Je kunt De kracht van kwetsbaarheid kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. Borderline Times

Borderline Times is geschreven door Dirk De Wachter en gaat over de borderline persoonlijkheidsstoornis. Het boek is een interessante en toegankelijke introductie tot deze stoornis en biedt praktische tips voor het omgaan met mensen die eraan lijden.

Je kunt Borderline Times kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. De edele kunst van not giving a f*ck

De edele kunst van not giving a f*ck is geschreven door Mark Manson en gaat over hoe we ons leven kunnen verbeteren door minder te geven om de dingen die er niet toe doen. Het boek is een grappige en praktische gids voor het vinden van geluk en succes in ons leven.

Je kunt De edele kunst van not giving a f*ck kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over psychische problemen en hoe we hiermee om kunnen gaan. Of je nu geïnteresseerd bent in depressie, kindermishandeling, kwetsbaarheid, borderline of gewoon op zoek bent naar praktische tips voor het verbeteren van je leven, er is een boek voor jou. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. We hopen dat deze boeken je kunnen helpen bij het begrijpen en behandelen van psychische problemen.

Plaats een reactie