Boeken over sappen en smoothies beschikbaar in Kobo Plus

Ben jij op zoek naar inspiratie voor gezonde en lekkere sappen en smoothies? Dan is Kobo Plus een goede plek om te beginnen. Kobo Plus is een abonnementsdienst voor e-books waarbij je onbeperkt toegang hebt tot duizenden boeken. Hieronder vind je een overzicht van boeken over sappen en smoothies die beschikbaar zijn in Kobo Plus.

1. Groene sapjes – Fern Green

In dit boek vind je meer dan 60 recepten voor groene sapjes. Fern Green legt uit waarom groene sapjes zo gezond zijn en hoe je ze het beste kunt maken. De recepten zijn ingedeeld op basis van de ingrediënten die je gebruikt, zoals bladgroenten, fruit en superfoods. Dit boek is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, waaronder Bol.com.

2. Smoothies – Fern Green

Naast groene sapjes heeft Fern Green ook een boek geschreven over smoothies. In dit boek vind je meer dan 60 recepten voor gezonde en lekkere smoothies. De recepten zijn ingedeeld op basis van de ingrediënten die je gebruikt, zoals fruit, groenten en zuivel. Ook dit boek is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, waaronder Bol.com.

3. 100% Puur Sap – Carla Oates

Dit boek van Carla Oates staat vol met recepten voor gezonde sappen en smoothies. Carla Oates is een expert op het gebied van gezonde voeding en geeft in dit boek tips en adviezen voor een gezonde levensstijl. De recepten zijn ingedeeld op basis van de ingrediënten die je gebruikt, zoals groenten, fruit en kruiden. Dit boek is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, waaronder Bol.com.

4. Sappen en smoothies – Fern Green

Dit boek van Fern Green is een combinatie van haar boeken over groene sapjes en smoothies. In dit boek vind je meer dan 120 recepten voor gezonde en lekkere sappen en smoothies. De recepten zijn ingedeeld op basis van de ingrediënten die je gebruikt, zoals fruit, groenten en zuivel. Ook dit boek is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, waaronder Bol.com.

5. Super smoothies – Fern Green

Dit boek van Fern Green staat vol met recepten voor supergezonde smoothies. De recepten zijn ingedeeld op basis van de ingrediënten die je gebruikt, zoals groenten, fruit en superfoods. Fern Green legt uit waarom deze ingrediënten zo gezond zijn en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Dit boek is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, waaronder Bol.com.

Als je een abonnement hebt op Kobo Plus, kun je deze boeken gratis lezen. Je kunt Kobo Plus afsluiten via de website van Kobo of via Bol.com. Als je geen abonnement hebt op Kobo Plus, kun je de boeken ook kopen bij verschillende boekhandels, waaronder Bol.com.

Met deze boeken over sappen en smoothies kun je eindeloos variëren en experimenteren. Of je nu op zoek bent naar een gezond ontbijt, een verfrissend tussendoortje of een gezonde snack voor na het sporten, met deze boeken vind je altijd een lekker recept.

Plaats een reactie