Boeken over sappen en smoothies voor beginners

Ben jij op zoek naar een gezonde en lekkere manier om meer groenten en fruit binnen te krijgen? Dan zijn sappen en smoothies een goede optie! Maar hoe maak je deze drankjes nou precies? Gelukkig zijn er genoeg boeken te vinden die je op weg helpen. In dit artikel bespreken we een aantal boeken over sappen en smoothies voor beginners.

1. Groene sapjes – Fern Green

Als je net begint met het maken van sappen en smoothies, kan het lastig zijn om te bedenken welke ingrediënten je het beste kunt gebruiken. Het boek ‘Groene sapjes’ van Fern Green biedt hierbij uitkomst. In dit boek vind je meer dan 60 recepten voor gezonde en lekkere sappen en smoothies. Daarnaast geeft Green ook tips over welke ingrediënten goed samen gaan en welke juicer je het beste kunt gebruiken. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

2. Smoothies – Ellen van Gool

Als je op zoek bent naar een boek dat zich specifiek richt op smoothies, dan is ‘Smoothies’ van Ellen van Gool een aanrader. In dit boek vind je meer dan 50 recepten voor smoothies met verschillende ingrediënten, zoals fruit, groenten, noten en zaden. Daarnaast geeft Van Gool ook tips over hoe je smoothies het beste kunt maken en welke blender je het beste kunt gebruiken. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

3. Sappen en smoothies – Fern Green

Als je op zoek bent naar een boek dat zowel sappen als smoothies behandelt, dan is ‘Sappen en smoothies’ van Fern Green een goede keuze. In dit boek vind je meer dan 100 recepten voor gezonde en lekkere drankjes. Daarnaast geeft Green ook tips over welke ingrediënten goed samen gaan en welke juicer of blender je het beste kunt gebruiken. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

4. 500 sappen & smoothies – Christine Watson

Als je op zoek bent naar een boek met heel veel recepten, dan is ‘500 sappen & smoothies’ van Christine Watson een aanrader. In dit boek vind je maar liefst 500 recepten voor sappen en smoothies met verschillende ingrediënten. Daarnaast geeft Watson ook tips over hoe je de drankjes het beste kunt maken en welke juicer of blender je het beste kunt gebruiken. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

5. De groene meisjes – Merel en Jamie

Als je op zoek bent naar een boek met persoonlijke verhalen en tips, dan is ‘De groene meisjes’ van Merel en Jamie een aanrader. In dit boek delen de auteurs hun ervaringen met een gezonde en duurzame levensstijl. Daarnaast vind je in het boek ook recepten voor sappen en smoothies, maar ook voor andere gezonde gerechten. Het boek is onder andere te koop bij Bol.com en de lokale boekhandel.

Conclusie

Er zijn genoeg boeken te vinden over sappen en smoothies voor beginners. Of je nu op zoek bent naar recepten, tips over ingrediënten of persoonlijke verhalen, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij bijvoorbeeld Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de lekkerste en gezondste sappen en smoothies!

Plaats een reactie