Boeken over sappen en smoothies voor studenten

Als student is het belangrijk om gezond te eten en drinken. Sappen en smoothies zijn een goede manier om snel en gemakkelijk veel voedingsstoffen binnen te krijgen. Er zijn veel boeken geschreven over sappen en smoothies, maar welke zijn geschikt voor studenten? In dit artikel bespreken we een aantal boeken en waar je deze kunt kopen.

1. Green Kitchen Smoothies

Green Kitchen Smoothies is geschreven door David Frenkiel en Luise Vindahl, bekend van de blog Green Kitchen Stories. Dit boek bevat meer dan 50 recepten voor gezonde en lekkere smoothies. De recepten zijn ingedeeld op seizoen, zodat je altijd gebruik kunt maken van verse ingrediënten. Daarnaast bevat het boek tips en trucs voor het maken van de perfecte smoothie. Green Kitchen Smoothies is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. 500 sappen & smoothies

500 sappen & smoothies is geschreven door Christine Watson en bevat, zoals de titel al doet vermoeden, 500 recepten voor sappen en smoothies. Het boek is ingedeeld op ingrediënt, zodat je snel een recept kunt vinden dat past bij de ingrediënten die je in huis hebt. Daarnaast bevat het boek informatie over de gezondheidsvoordelen van verschillende ingrediënten. 500 sappen & smoothies is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. The Green Kitchen at Home

The Green Kitchen at Home is geschreven door David Frenkiel en Luise Vindahl en bevat meer dan 100 recepten voor gezonde en lekkere gerechten, waaronder smoothies en sappen. Het boek is ingedeeld op maaltijd, zodat je snel een recept kunt vinden dat past bij het moment van de dag. Daarnaast bevat het boek tips en trucs voor het maken van gezonde keuzes en het verminderen van voedselverspilling. The Green Kitchen at Home is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. Smoothiebowls

Smoothiebowls is geschreven door Fern Green en bevat meer dan 50 recepten voor smoothiebowls. Een smoothiebowl is een dikke smoothie die je eet met een lepel, vaak gegarneerd met fruit, noten en zaden. Het boek bevat recepten voor ontbijt, lunch en dessert. Daarnaast bevat het boek informatie over de gezondheidsvoordelen van verschillende ingrediënten. Smoothiebowls is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. The Green Kitchen Smoothies & Juices

The Green Kitchen Smoothies & Juices is geschreven door David Frenkiel en Luise Vindahl en bevat meer dan 50 recepten voor gezonde en lekkere smoothies en sappen. Het boek is ingedeeld op seizoen, zodat je altijd gebruik kunt maken van verse ingrediënten. Daarnaast bevat het boek informatie over de gezondheidsvoordelen van verschillende ingrediënten en tips en trucs voor het maken van de perfecte smoothie of sap. The Green Kitchen Smoothies & Juices is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over sappen en smoothies, maar niet alle boeken zijn geschikt voor studenten. De boeken die we besproken hebben, zijn geschikt voor studenten omdat ze gemakkelijk te maken zijn en gebruik maken van betaalbare ingrediënten. Daarnaast bevatten de boeken informatie over de gezondheidsvoordelen van verschillende ingrediënten en tips en trucs voor het maken van de perfecte smoothie of sap. De boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Plaats een reactie