Boeken over sappen en smoothies

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Een van de populaire trends op dit gebied zijn sappen en smoothies. Deze drankjes zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Er zijn dan ook talloze boeken geschreven over sappen en smoothies. In dit artikel zetten we een aantal van deze boeken op een rijtje.

1. Green Kitchen Smoothies

Green Kitchen Smoothies is een boek geschreven door David Frenkiel en Luise Vindahl. Dit Zweedse echtpaar heeft een populaire blog over gezonde voeding en heeft inmiddels meerdere kookboeken op hun naam staan. In Green Kitchen Smoothies delen ze hun favoriete smoothierecepten. Het boek bevat meer dan 50 recepten, variërend van eenvoudige fruit smoothies tot smoothies met groenten en superfoods. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij bijvoorbeeld Bol.com.

2. Sappen en Smoothies

Sappen en Smoothies is een boek geschreven door Fern Green. Fern Green is een Britse voedingsdeskundige en heeft meerdere kookboeken op haar naam staan. In Sappen en Smoothies deelt ze haar favoriete recepten voor gezonde drankjes. Het boek bevat meer dan 100 recepten, variërend van eenvoudige fruit sappen tot smoothies met groenten en kruiden. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij bijvoorbeeld Bol.com.

3. The Green Kitchen at Home

The Green Kitchen at Home is een boek geschreven door David Frenkiel en Luise Vindahl. Dit boek is een vervolg op hun eerste boek, The Green Kitchen. In The Green Kitchen at Home delen ze hun favoriete recepten voor gezonde maaltijden en drankjes. Het boek bevat onder andere een hoofdstuk met smoothierecepten. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij bijvoorbeeld Bol.com.

4. Superfood Smoothies

Superfood Smoothies is een boek geschreven door Julie Morris. Julie Morris is een Amerikaanse voedingsdeskundige en heeft meerdere kookboeken op haar naam staan. In Superfood Smoothies deelt ze haar favoriete recepten voor smoothies met superfoods. Het boek bevat meer dan 100 recepten, variërend van eenvoudige fruit smoothies tot smoothies met superfoods als chiazaad en gojibessen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij bijvoorbeeld Bol.com.

5. Smoothies & Juices

Smoothies & Juices is een boek geschreven door Eliq Maranik. Eliq Maranik is een Zweedse voedingsdeskundige en heeft meerdere kookboeken op haar naam staan. In Smoothies & Juices deelt ze haar favoriete recepten voor gezonde drankjes. Het boek bevat meer dan 100 recepten, variërend van eenvoudige fruit sappen tot smoothies met groenten en superfoods. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij bijvoorbeeld Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over sappen en smoothies. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige fruit smoothies of smoothies met superfoods, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij bijvoorbeeld Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de lekkerste en gezondste drankjes!

Plaats een reactie