Boeken over self love

Self love, oftewel zelfliefde, is een belangrijk onderwerp in onze maatschappij. Het gaat erom dat je van jezelf houdt en jezelf accepteert zoals je bent. Dit kan soms een uitdaging zijn, vooral als je veel negatieve gedachten hebt over jezelf. Gelukkig zijn er veel boeken geschreven over self love die je kunnen helpen om meer van jezelf te houden. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. ‘De kracht van kwetsbaarheid’ van Brené Brown

Brené Brown is een bekende onderzoeker en schrijver op het gebied van zelfontwikkeling. In ‘De kracht van kwetsbaarheid’ gaat ze dieper in op het belang van kwetsbaarheid en hoe dit kan bijdragen aan meer zelfliefde. Ze legt uit dat het tonen van je kwetsbaarheid juist krachtig kan zijn en dat het je kan helpen om meer verbinding te maken met anderen en met jezelf. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over zelfliefde en persoonlijke groei.

Je kunt ‘De kracht van kwetsbaarheid’ kopen bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. ‘Love for Imperfect Things’ van Haemin Sunim

Haemin Sunim is een boeddhistische monnik en schrijver die bekend staat om zijn wijze woorden over het leven. In ‘Love for Imperfect Things’ gaat hij in op het idee dat we allemaal imperfect zijn en dat dit juist oké is. Hij legt uit dat het accepteren van je imperfecties kan bijdragen aan meer zelfliefde en geluk. Dit boek is een mooie combinatie van mindfulness en self love en is zeker de moeite waard om te lezen.

‘Love for Imperfect Things’ is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. ‘The Gifts of Imperfection’ van Brené Brown

Ja, Brené Brown komt nog een keer voor in deze lijst. Dit komt omdat ze simpelweg een van de beste schrijvers is op het gebied van self love. In ‘The Gifts of Imperfection’ gaat ze dieper in op het idee dat we allemaal imperfect zijn en dat dit juist onze kracht kan zijn. Ze legt uit dat het accepteren van je imperfecties kan bijdragen aan meer zelfliefde en dat het je kan helpen om meer authentiek te zijn. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over zelfliefde en persoonlijke groei.

‘The Gifts of Imperfection’ is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. ‘You Are a Badass’ van Jen Sincero

‘You Are a Badass’ is een boek dat je helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen en meer van jezelf te houden. Jen Sincero legt uit dat het belangrijk is om je eigen kracht te erkennen en om te geloven in jezelf. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over zelfliefde en persoonlijke groei.

‘You Are a Badass’ is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. ‘The Self-Love Experiment’ van Shannon Kaiser

‘The Self-Love Experiment’ is een boek dat je helpt om meer van jezelf te houden en om meer zelfvertrouwen te krijgen. Shannon Kaiser legt uit dat het belangrijk is om jezelf op de eerste plaats te zetten en om te luisteren naar je eigen behoeften. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over zelfliefde en persoonlijke groei.

‘The Self-Love Experiment’ is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over self love die je kunnen helpen om meer van jezelf te houden en om meer zelfvertrouwen te krijgen. Of je nu op zoek bent naar meer mindfulness, meer kwetsbaarheid of meer zelfvertrouwen, er is altijd wel een boek dat bij je past. De boeken die we in dit artikel hebben besproken zijn slechts een kleine selectie van wat er allemaal te vinden is. We raden je dan ook aan om zelf op zoek te gaan naar boeken die bij jou passen en die je kunnen helpen om meer van jezelf te houden.

Plaats een reactie