Boeken over sjamanisme

Sjamanisme is een eeuwenoude spirituele praktijk die zijn oorsprong vindt in verschillende inheemse culturen over de hele wereld. Het is een manier om in contact te komen met de natuur, de geestenwereld en de eigen innerlijke wijsheid. Sjamanisme is de laatste jaren steeds populairder geworden in het Westen en er zijn dan ook veel boeken over dit onderwerp geschreven. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en vertellen waar je ze kunt kopen.

Boeken over sjamanisme voor beginners

Als je nog niet bekend bent met sjamanisme, is het aan te raden om te beginnen met een boek dat zich richt op beginners. Een goed voorbeeld hiervan is “Sjamanisme voor beginners” van James Endredy. Dit boek biedt een inleiding tot sjamanisme en bevat praktische oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Een ander boek dat geschikt is voor beginners is “Sjamanisme, de oude weg van heling en harmonie” van Leo Rutherford. Dit boek biedt een overzicht van de geschiedenis en de praktijk van sjamanisme en bevat ook oefeningen en meditaties. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Boeken over sjamanistische genezing

Sjamanisme wordt vaak geassocieerd met genezing en heling. Er zijn dan ook veel boeken geschreven over sjamanistische genezing. Een voorbeeld hiervan is “Sjamanistische genezing” van Alberto Villoldo. Dit boek biedt een overzicht van sjamanistische genezingstechnieken en bevat ook praktische oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Een ander boek dat zich richt op sjamanistische genezing is “Sjamanistische geneeskunde” van Evelyn C. Rysdyk en C. Allie Knowlton. Dit boek biedt een overzicht van sjamanistische genezingstechnieken en bevat ook verhalen van mensen die deze technieken hebben toegepast. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Boeken over sjamanistische rituelen

Sjamanisme omvat ook verschillende rituelen en ceremonies. Er zijn dan ook veel boeken geschreven over sjamanistische rituelen. Een voorbeeld hiervan is “Sjamanistische rituelen” van Sandra Ingerman. Dit boek biedt een overzicht van sjamanistische rituelen en bevat ook praktische oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Een ander boek dat zich richt op sjamanistische rituelen is “Sjamanistische reizen” van Michael Harner. Dit boek biedt een overzicht van sjamanistische reizen en bevat ook praktische oefeningen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Boeken over sjamanistische tradities

Sjamanisme is een praktijk die zijn oorsprong vindt in verschillende inheemse culturen over de hele wereld. Er zijn dan ook veel boeken geschreven over sjamanistische tradities. Een voorbeeld hiervan is “Sjamanisme in Siberië” van Vilmos Diószegi. Dit boek biedt een overzicht van sjamanisme in Siberië en bevat ook verhalen van sjamanen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Een ander boek dat zich richt op sjamanistische tradities is “Sjamanisme in Noord-Amerika” van Michael Harner. Dit boek biedt een overzicht van sjamanisme in Noord-Amerika en bevat ook verhalen van sjamanen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over sjamanisme, variërend van boeken voor beginners tot boeken over sjamanistische genezing, rituelen en tradities. Deze boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Als je geïnteresseerd bent in sjamanisme, is het aan te raden om een aantal van deze boeken te lezen om meer te leren over deze eeuwenoude spirituele praktijk.

Plaats een reactie