Boeken over slaapproblemen

Slaapproblemen zijn een veelvoorkomend probleem in onze samenleving. Het kan leiden tot vermoeidheid, prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Gelukkig zijn er verschillende boeken geschreven die je kunnen helpen bij het verbeteren van je slaap. In dit artikel bespreken we een aantal van deze boeken en waar je ze kunt kopen.

1. Slaap beter

Slaap beter is geschreven door de bekende slaapexpert Dr. Guy Meadows. In dit boek legt hij uit hoe slaapproblemen ontstaan en wat je kunt doen om ze op te lossen. Hij geeft praktische tips en oefeningen die je kunt gebruiken om beter te slapen. Het boek is geschikt voor mensen met verschillende soorten slaapproblemen, zoals moeite met inslapen, doorslapen of vroeg wakker worden.

Slaap beter is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. De slaaprevolutie

De slaaprevolutie is geschreven door Arianna Huffington, de oprichter van de Huffington Post. In dit boek legt ze uit waarom slaap zo belangrijk is voor onze gezondheid en ons welzijn. Ze geeft praktische tips en adviezen om beter te slapen en meer uitgerust wakker te worden. Het boek is geschikt voor mensen die meer willen weten over de relatie tussen slaap en gezondheid.

De slaaprevolutie is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. Slaap als een roos

Slaap als een roos is geschreven door Annelies Smolders, een slaapcoach en psychotherapeut. In dit boek legt ze uit hoe je slaapproblemen kunt oplossen door middel van cognitieve gedragstherapie. Ze geeft praktische tips en oefeningen die je kunt gebruiken om beter te slapen. Het boek is geschikt voor mensen met verschillende soorten slaapproblemen, zoals moeite met inslapen, doorslapen of vroeg wakker worden.

Slaap als een roos is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. Slaap lekker

Slaap lekker is geschreven door Chris Idema, een slaapdeskundige en psycholoog. In dit boek legt hij uit hoe slaapproblemen ontstaan en wat je kunt doen om ze op te lossen. Hij geeft praktische tips en oefeningen die je kunt gebruiken om beter te slapen. Het boek is geschikt voor mensen met verschillende soorten slaapproblemen, zoals moeite met inslapen, doorslapen of vroeg wakker worden.

Slaap lekker is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. Slaapstoornissen

Slaapstoornissen is geschreven door Dr. Eus van Someren, een slaapdeskundige en neurowetenschapper. In dit boek legt hij uit wat slaapstoornissen zijn en hoe ze behandeld kunnen worden. Hij geeft praktische tips en adviezen voor mensen met slaapstoornissen, zoals slaapapneu, restless legs syndrome en narcolepsie.

Slaapstoornissen is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven die je kunnen helpen bij het verbeteren van je slaap. Of je nu moeite hebt met inslapen, doorslapen of vroeg wakker worden, er is altijd wel een boek dat bij jou past. De boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Door het lezen van deze boeken kun je werken aan een betere nachtrust en een gezonder en gelukkiger leven.

Plaats een reactie