Boeken over smoothies

Smoothies zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Het is een gezonde en lekkere manier om je dag te beginnen of om tussendoor van te genieten. Er zijn talloze recepten te vinden op het internet, maar soms is het fijn om een boek te hebben waarin je alle informatie en recepten bij elkaar hebt. In dit artikel bespreken we een aantal boeken over smoothies en waar je deze kunt kopen.

1. Smoothies! Meer dan 100 heerlijke recepten

Dit boek is geschreven door Fern Green en bevat meer dan 100 recepten voor smoothies. Het boek is ingedeeld op basis van ingrediënten, zoals groene smoothies, fruitige smoothies en smoothies met zuivel. Daarnaast bevat het boek ook informatie over de gezondheidsvoordelen van smoothies en tips voor het maken van de perfecte smoothie. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €19,99.

2. Het Smoothie Dieet

Dit boek is geschreven door Jasper Alblas en bevat niet alleen recepten voor smoothies, maar ook een compleet dieetplan. Het dieetplan is gebaseerd op het vervangen van maaltijden door smoothies en bevat naast recepten ook informatie over de gezondheidsvoordelen van smoothies en tips voor het afvallen. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €27,95.

3. Groene Smoothies

Dit boek is geschreven door Marjolijn van der Velde en bevat recepten voor groene smoothies. Groene smoothies zijn smoothies waarin groenten de hoofdrol spelen. Het boek bevat naast recepten ook informatie over de gezondheidsvoordelen van groene smoothies en tips voor het maken van de perfecte groene smoothie. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €14,99.

4. 500 Smoothies & Sappen

Dit boek is geschreven door Christine Watson en bevat maar liefst 500 recepten voor smoothies en sappen. Het boek is ingedeeld op basis van ingrediënten, zoals fruit, groenten en zuivel. Daarnaast bevat het boek ook informatie over de gezondheidsvoordelen van smoothies en sappen en tips voor het maken van de perfecte smoothie of sap. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €14,99.

5. Smoothies voor Dummies

Dit boek is geschreven door Eliq Maranik en bevat informatie over smoothies voor beginners. Het boek bevat naast recepten ook informatie over de gezondheidsvoordelen van smoothies en tips voor het maken van de perfecte smoothie. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €14,99.

Conclusie

Er zijn talloze boeken te vinden over smoothies. Of je nu op zoek bent naar recepten, informatie over de gezondheidsvoordelen of tips voor het maken van de perfecte smoothie, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Duik de keuken in en maak de lekkerste smoothies!

Plaats een reactie