Boeken over sociaal recht en medische wetgeving en farmaceutische wetgeving

Als je geïnteresseerd bent in sociaal recht en medische wetgeving en farmaceutische wetgeving, dan zijn er tal van boeken die je kunt lezen om je kennis te vergroten. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over deze onderwerpen bespreken en waar je deze boeken kunt kopen.

Boeken over sociaal recht

Sociaal recht is een tak van het recht die zich bezighoudt met de rechten en plichten van werknemers en werkgevers. Hieronder vind je enkele boeken die je kunt lezen om meer te weten te komen over sociaal recht:

1. Sociaal Recht in kort bestek

Dit boek is geschreven door prof. mr. A.R. Houweling en is een handig naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in sociaal recht. Het boek behandelt onderwerpen zoals arbeidsrecht, sociale zekerheid en medezeggenschap. Het boek is te koop bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

2. Arbeidsrecht begrepen

Dit boek is geschreven door mr. dr. J.P.H. Zwemmer en is een inleiding tot het arbeidsrecht. Het boek behandelt onderwerpen zoals de arbeidsovereenkomst, ontslagrecht en arbeidsvoorwaarden. Het boek is te koop bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

Boeken over medische wetgeving

Medische wetgeving is een tak van het recht die zich bezighoudt met de regels en voorschriften die van toepassing zijn op de gezondheidszorg. Hieronder vind je enkele boeken die je kunt lezen om meer te weten te komen over medische wetgeving:

1. Medische ethiek

Dit boek is geschreven door prof. dr. G.A. den Hartogh en is een inleiding tot de medische ethiek. Het boek behandelt onderwerpen zoals euthanasie, abortus en medische experimenten. Het boek is te koop bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

2. Gezondheidsrecht

Dit boek is geschreven door prof. mr. J.K.M. Gevers en is een inleiding tot het gezondheidsrecht. Het boek behandelt onderwerpen zoals de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst, de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg en de Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen. Het boek is te koop bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

Boeken over farmaceutische wetgeving

Farmaceutische wetgeving is een tak van het recht die zich bezighoudt met de regels en voorschriften die van toepassing zijn op de farmaceutische industrie. Hieronder vind je enkele boeken die je kunt lezen om meer te weten te komen over farmaceutische wetgeving:

1. Farmaceutisch recht

Dit boek is geschreven door prof. mr. J.H. Hubben en is een inleiding tot het farmaceutisch recht. Het boek behandelt onderwerpen zoals de registratie van geneesmiddelen, de vergoeding van geneesmiddelen en de aansprakelijkheid van farmaceutische bedrijven. Het boek is te koop bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

2. Geneesmiddelenrecht

Dit boek is geschreven door prof. mr. J.H. Hubben en mr. dr. M.A.M.C. van den Berg en is een inleiding tot het geneesmiddelenrecht. Het boek behandelt onderwerpen zoals de registratie van geneesmiddelen, de vergoeding van geneesmiddelen en de aansprakelijkheid van farmaceutische bedrijven. Het boek is te koop bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn tal van boeken beschikbaar over sociaal recht en medische wetgeving en farmaceutische wetgeving. Of je nu een student bent die zich voorbereidt op een examen of een professional die zijn kennis wil bijspijkeren, er is altijd wel een boek dat aan je behoeften voldoet. Je kunt deze boeken kopen bij de lokale boekenwinkel of online bij Bol.com. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met lezen en vergroot je kennis over deze belangrijke onderwerpen!

Plaats een reactie