Boeken over stress

Stress is een veelvoorkomend probleem in onze samenleving. Het kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten, depressie en burn-out. Gelukkig zijn er veel boeken geschreven over dit onderwerp die kunnen helpen bij het omgaan met stress. In dit artikel bespreken we enkele van de beste boeken over stress en waar je ze kunt kopen.

1. De kracht van het nu – Eckhart Tolle

Eckhart Tolle is een bekende spirituele leraar en schrijver. In zijn boek “De kracht van het nu” legt hij uit hoe we ons kunnen bevrijden van stress en angst door ons te concentreren op het huidige moment. Het boek is een bestseller en heeft wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Het is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

2. De edele kunst van not giving a f*ck – Mark Manson

In “De edele kunst van not giving a f*ck” legt Mark Manson uit hoe we ons kunnen bevrijden van stress door ons te concentreren op de dingen die er echt toe doen in het leven. Het boek is een bestseller en heeft veel positieve recensies ontvangen. Het is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

3. Mindfulness – Mark Williams en Danny Penman

“Mindfulness” is een boek dat is geschreven door Mark Williams en Danny Penman. Het boek legt uit hoe we mindfulness kunnen gebruiken om stress te verminderen en ons welzijn te verbeteren. Het boek bevat praktische oefeningen en meditaties die kunnen helpen bij het omgaan met stress. Het is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

4. De kracht van kwetsbaarheid – Brené Brown

In “De kracht van kwetsbaarheid” legt Brené Brown uit hoe we ons kunnen bevrijden van stress door ons kwetsbaar op te stellen. Het boek is een bestseller en heeft veel positieve recensies ontvangen. Het is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

5. De 7 eigenschappen van effectief leiderschap – Stephen Covey

“De 7 eigenschappen van effectief leiderschap” is een boek dat is geschreven door Stephen Covey. Het boek legt uit hoe we ons kunnen bevrijden van stress door onze gewoonten te veranderen en ons te concentreren op de dingen die er echt toe doen in het leven. Het boek is een bestseller en heeft wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Het is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

6. De kracht van het positieve denken – Norman Vincent Peale

In “De kracht van het positieve denken” legt Norman Vincent Peale uit hoe we ons kunnen bevrijden van stress door ons te concentreren op positieve gedachten en emoties. Het boek is een bestseller en heeft wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Het is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

7. De kunst van het ademen – Danny Penman

In “De kunst van het ademen” legt Danny Penman uit hoe we ons kunnen bevrijden van stress door ons te concentreren op onze ademhaling. Het boek bevat praktische oefeningen en meditaties die kunnen helpen bij het omgaan met stress. Het is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

8. De kracht van het kwantumdenken – David Bohm

In “De kracht van het kwantumdenken” legt David Bohm uit hoe we ons kunnen bevrijden van stress door ons te concentreren op de onderliggende patronen van het universum. Het boek is een bestseller en heeft veel positieve recensies ontvangen. Het is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn veel boeken geschreven over stress die kunnen helpen bij het omgaan met dit probleem. In dit artikel hebben we enkele van de beste boeken besproken en waar je ze kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar praktische oefeningen en meditaties of naar spirituele inzichten, er is een boek dat bij je past. Dus ga naar de boekhandel of surf naar Bol.com en begin vandaag nog met het verminderen van je stressniveau.

Plaats een reactie