Boeken over suikervrij eten

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de negatieve effecten van suiker op onze gezondheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer boeken verschijnen over suikervrij eten. In dit artikel zetten we een aantal interessante boeken op een rijtje en vertellen we waar je deze boeken kunt kopen.

1. 100% Suikervrij in 30 dagen – Carola van Bemmelen

Dit boek is geschreven door Carola van Bemmelen, een voedingsdeskundige en auteur van diverse boeken over gezonde voeding. In 100% Suikervrij in 30 dagen geeft ze praktische tips en recepten om suikervrij te eten. Het boek bevat een 30-dagenplan met dagelijkse menu’s en boodschappenlijstjes. Ook worden er veelgestelde vragen beantwoord en worden er tips gegeven voor het omgaan met cravings. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €20,99.

2. De suikervrije revolutie – Sharon Numan

Sharon Numan is een diëtist en voedingscoach die zich richt op suikervrij eten. In De suikervrije revolutie geeft ze praktische tips en recepten om suikervrij te eten. Het boek bevat een 8-wekenplan met dagelijkse menu’s en boodschappenlijstjes. Ook worden er veelgestelde vragen beantwoord en worden er tips gegeven voor het omgaan met cravings. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €22,50.

3. Suikervrij bakken – Oanh Ha Thi Ngoc

Oanh Ha Thi Ngoc is een foodblogger en auteur van diverse kookboeken. In Suikervrij bakken geeft ze recepten voor suikervrije taarten, cakes, koekjes en andere lekkernijen. Het boek bevat meer dan 80 recepten die allemaal suikervrij zijn. Ook worden er tips gegeven voor het vervangen van suiker in recepten. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €20,00.

4. Het suikervrije brein – Karine Hoenderdos

Karine Hoenderdos is een diëtist en auteur van diverse boeken over gezonde voeding. In Het suikervrije brein legt ze uit wat suiker doet met ons brein en waarom suikervrij eten belangrijk is voor onze mentale gezondheid. Het boek bevat praktische tips en recepten om suikervrij te eten. Ook worden er veelgestelde vragen beantwoord en worden er tips gegeven voor het omgaan met cravings. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €20,99.

5. Suikervrij – Anne Marie Reuzenaar

Anne Marie Reuzenaar is een voedingsdeskundige en auteur van diverse boeken over gezonde voeding. In Suikervrij geeft ze praktische tips en recepten om suikervrij te eten. Het boek bevat een 21-dagenplan met dagelijkse menu’s en boodschappenlijstjes. Ook worden er veelgestelde vragen beantwoord en worden er tips gegeven voor het omgaan met cravings. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com voor €22,50.

Conclusie

Er zijn veel boeken te vinden over suikervrij eten. Of je nu op zoek bent naar praktische tips, recepten of informatie over de effecten van suiker op ons lichaam, er is voor ieder wat wils. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com. Door suikervrij te eten kun je je gezondheid verbeteren en je energieker voelen. Dus waar wacht je nog op?

Plaats een reactie