Boeken over teambuilding

Teambuilding is een belangrijk onderdeel van het succes van een organisatie. Het is daarom niet verwonderlijk dat er talloze boeken zijn geschreven over dit onderwerp. In dit artikel zullen we enkele van de beste boeken over teambuilding bespreken en waar je deze boeken kunt kopen.

1. The Five Dysfunctions of a Team – Patrick Lencioni

The Five Dysfunctions of a Team is een boek geschreven door Patrick Lencioni. Het boek beschrijft de vijf belangrijkste dysfuncties die teams kunnen hebben en hoe deze kunnen worden opgelost. Het boek is geschreven als een fictief verhaal en is daardoor zeer toegankelijk en gemakkelijk te lezen. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. The Team Handbook – Peter Scholtes, Brian Joiner en Barbara Streibel

The Team Handbook is een boek geschreven door Peter Scholtes, Brian Joiner en Barbara Streibel. Het boek is een uitgebreide handleiding voor het opzetten en onderhouden van effectieve teams. Het boek bevat praktische tips en technieken voor het verbeteren van de communicatie, het oplossen van conflicten en het nemen van beslissingen. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. The Wisdom of Teams – Jon R. Katzenbach en Douglas K. Smith

The Wisdom of Teams is een boek geschreven door Jon R. Katzenbach en Douglas K. Smith. Het boek beschrijft de belangrijkste kenmerken van succesvolle teams en hoe deze kunnen worden ontwikkeld. Het boek bevat praktische tips en technieken voor het opzetten en onderhouden van effectieve teams. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. The 17 Indisputable Laws of Teamwork – John C. Maxwell

The 17 Indisputable Laws of Teamwork is een boek geschreven door John C. Maxwell. Het boek beschrijft de 17 belangrijkste wetten van teamwork en hoe deze kunnen worden toegepast om effectieve teams te creƫren. Het boek bevat praktische tips en technieken voor het opzetten en onderhouden van effectieve teams. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. The Team Building Tool Kit – Deborah Mackin

The Team Building Tool Kit is een boek geschreven door Deborah Mackin. Het boek bevat praktische tips en technieken voor het opzetten en onderhouden van effectieve teams. Het boek bevat ook een aantal teambuilding-oefeningen die kunnen worden gebruikt om de communicatie, samenwerking en vertrouwen binnen het team te verbeteren. Het boek is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn talloze boeken geschreven over teambuilding. In dit artikel hebben we enkele van de beste boeken besproken en waar je deze boeken kunt kopen. Of je nu een manager bent die op zoek is naar manieren om de prestaties van je team te verbeteren, of een individu die op zoek is naar manieren om beter samen te werken met anderen, er is een boek over teambuilding dat bij jou past.

Plaats een reactie