Boeken over tinnitus

Tinnitus is een aandoening waarbij iemand constant een piep, ruis of ander geluid hoort in zijn of haar oren. Het kan een zeer vervelende en soms zelfs invaliderende aandoening zijn. Gelukkig zijn er verschillende boeken geschreven over tinnitus die mensen kunnen helpen om beter om te gaan met deze aandoening. In dit artikel zullen we een aantal van deze boeken bespreken en waar je ze kunt kopen.

1. Tinnitus Retraining Therapy

Tinnitus Retraining Therapy is een boek geschreven door Jastreboff en Hazell. Het boek beschrijft een methode om tinnitus te behandelen door middel van geluidstherapie en cognitieve gedragstherapie. Het boek is geschikt voor zowel patiënten als professionals en biedt een uitgebreide uitleg over de behandeling van tinnitus. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

2. Tinnitus: Turning the Volume Down

Tinnitus: Turning the Volume Down is geschreven door Kevin Hogan en is gericht op het helpen van mensen met tinnitus om beter om te gaan met de aandoening. Het boek biedt praktische tips en strategieën om de symptomen van tinnitus te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

3. Tinnitus: A Self-Management Guide for the Ringing in Your Ears

Tinnitus: A Self-Management Guide for the Ringing in Your Ears is geschreven door Jane Henry en Peter Wilson. Het boek biedt een uitgebreide uitleg over tinnitus en hoe mensen ermee om kunnen gaan. Het boek bevat praktische tips en strategieën om de symptomen van tinnitus te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

4. Tinnitus: The Complete Self-Help Guide

Tinnitus: The Complete Self-Help Guide is geschreven door Julian Cowan Hill en biedt een uitgebreide uitleg over tinnitus en hoe mensen ermee om kunnen gaan. Het boek bevat praktische tips en strategieën om de symptomen van tinnitus te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

5. Tinnitus: Questions and Answers

Tinnitus: Questions and Answers is geschreven door Jack Vernon en biedt een uitgebreide uitleg over tinnitus en hoe mensen ermee om kunnen gaan. Het boek bevat praktische tips en strategieën om de symptomen van tinnitus te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

6. Tinnitus: The Complete Guide

Tinnitus: The Complete Guide is geschreven door David Baguley en Gerhard Andersson en biedt een uitgebreide uitleg over tinnitus en hoe mensen ermee om kunnen gaan. Het boek bevat praktische tips en strategieën om de symptomen van tinnitus te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

7. Tinnitus: Pathophysiology and Treatment

Tinnitus: Pathophysiology and Treatment is geschreven door Jos J. Eggermont en biedt een uitgebreide uitleg over de oorzaken en behandeling van tinnitus. Het boek is gericht op professionals en biedt een wetenschappelijke benadering van de aandoening. Het boek is te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken geschreven over tinnitus die mensen kunnen helpen om beter om te gaan met deze aandoening. Of je nu een patiënt bent die op zoek is naar praktische tips en strategieën, of een professional die meer wil weten over de oorzaken en behandeling van tinnitus, er is een boek voor iedereen. De boeken zijn te koop bij de lokale boekhandel en online bij Bol.com. Het is belangrijk om te onthouden dat tinnitus een aandoening is die behandeld kan worden en dat er hulp beschikbaar is voor mensen die er last van hebben.

Plaats een reactie