Boeken over volleybal

Volleybal is een populaire sport in Nederland en er zijn dan ook verschillende boeken over geschreven. Of je nu een beginnende speler bent of een ervaren coach, er is altijd wel een boek te vinden dat bij jou past. In dit artikel zullen we een aantal boeken over volleybal bespreken en vertellen waar je deze boeken kunt kopen.

1. Volleybal: Techniek, Tactiek, Training

Dit boek is geschreven door Peter Murphy en is een uitgebreide handleiding voor volleybal. Het boek behandelt alle aspecten van de sport, van de basisvaardigheden tot de meer geavanceerde technieken. Ook worden er verschillende tactieken besproken die je kunt gebruiken tijdens wedstrijden. Het boek bevat veel foto’s en illustraties om de technieken duidelijk uit te leggen. Volleybal: Techniek, Tactiek, Training is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

2. Volleybal: Van beginner tot gevorderde

Dit boek is geschreven door Jan de Brandt en is gericht op beginnende spelers. Het boek behandelt de basisvaardigheden van volleybal, zoals de juiste techniek voor het serveren, passen en smashen. Ook worden er verschillende oefeningen en trainingsschema’s gegeven om je vaardigheden te verbeteren. Het boek is geschikt voor zowel individuele spelers als teams. Volleybal: Van beginner tot gevorderde is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

3. Volleybal: De complete gids voor coaches

Dit boek is geschreven door Giovanni Guidetti en is gericht op volleybalcoaches. Het boek behandelt verschillende tactieken en strategieën die je kunt gebruiken tijdens wedstrijden. Ook worden er verschillende oefeningen en trainingsschema’s gegeven om je team te verbeteren. Het boek bevat veel praktische tips en adviezen van een ervaren coach. Volleybal: De complete gids voor coaches is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

4. Volleybal: De geschiedenis van een populaire sport

Dit boek is geschreven door Kees van der Meer en behandelt de geschiedenis van volleybal. Het boek gaat terug naar de oorsprong van de sport en vertelt hoe het zich heeft ontwikkeld tot de populaire sport die het vandaag de dag is. Ook worden er verschillende anekdotes en verhalen verteld over bekende spelers en teams. Volleybal: De geschiedenis van een populaire sport is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

5. Volleybal: Het spel, de spelers, de regels

Dit boek is geschreven door Frits Suèr en is een uitgebreide gids voor volleybal. Het boek behandelt de regels van de sport en de verschillende posities van de spelers. Ook worden er verschillende technieken en tactieken besproken die je kunt gebruiken tijdens wedstrijden. Het boek bevat veel foto’s en illustraties om de technieken duidelijk uit te leggen. Volleybal: Het spel, de spelers, de regels is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Conclusie

Er zijn verschillende boeken over volleybal te vinden, voor zowel beginnende spelers als ervaren coaches. Of je nu op zoek bent naar een handleiding voor de techniek en tactiek van volleybal, of naar een boek over de geschiedenis van de sport, er is altijd wel een boek te vinden dat bij jou past. De boeken zijn verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of online bij Bol.com.

Plaats een reactie